Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Pallars

Fusteria a Sort

Fusteria a Sort, Ticó Fusteria

Fusteria a Sort
Descripció

Fusteria a Sort, Ticó Fusteria és un negoci familiar fundat a Ribera de Cardós l'any 1989. Des de l'inici hem donat servei a tota la comarca, ara estem creixent amb la implementació de noves tecnologies i la introducció a nous mercats. Elaborem un producte amb el cicle de vida més llarg del mercat i la millor qualitat, objectius que aconseguim escollint amb criteri la matèria primera i utilitzant la tecnologia adequada en cada cas. Oferim solució a qualsevol projecte de fusteria interior i exterior, sigui d'obra nova o rehabilitació. El mateix client ens demostra, mitjançant la seva gratitud i satisfacció, que estem complint amb els nostres objectius de proporcionar un producte de qualitat, durador i personalitzat.
Fusteria a Sort, Ticó Fusteria disposem de l'equip necessari per donar l'aspecte desitjat i un acabat de qualitat als nostres productes amb infinitat de colors.
Amb la línia de pintura hem aconseguit entregar un producte acabat que li permet gaudir del nostre servei immediatament després de finalitzar la instal·lació.

Localització

42.405606, 1.131748

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 14 / 15 a 19h

CONTACTA AMB NOSALTRES

973 62 45 40
619 052 423
649 766 385
Web
http://www.fusteriatico.cat
Contactar
fusteria.tico@gmail.com

UBICACIÓ

Pol. Ind. Els Salacons 4-5 / 25560 Sort

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.