Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Pallars

Estètica i ungles en Esterri d'Àneu

Estètica i ungles en Esterri d'Àneu, Bon Pas

Estètica i ungles en Esterri d'Àneu
Descripció

Estètica i ungles en Esterri d'Àneu, Bon Pas som especialistes en:
MANICURA BÀSICA ESTÈTICA=Treball que consisteix a tallar, donar forma i esmaltar les ungles amb esmalt Normal o Semipermanent.
MANICURA COMPLETA ESTÈTICA=És un servei complet per a les teves mans que inclou tallar, donar forma, tractar les cutícules, eliminar durícies, esmaltar les ungles al teu gust amb esmalt Normal o Semipermanent i massatge de mans.
PRESSOTERÀPIA
Quan tot va bé en el teu cos, et sents millor, amb més energia i més àgil. Sembla que tot funciona com un rellotge. Així et sentiràs amb la pressoteràpia.
La Pressoteràpia és un tractament no intrusiu molt efectiu per a reactivar el teu cos. Oxigena la sang amb un intens massatge limfàtic, molt relaxant, i et proporciona un efecte immediat de benestar i lleugeresa.
La Pressoteràpia és un tractament estètic indolor amb molts beneficis per a la teva salut que ajuda a millorar la circulació, disminueix la retenció de líquids i la incòmoda sensació d'inflor.
Quan parlem de pedicura curativa, ens referim a la solució, el tractament dels problemes de la pell de les ungles i els peus. L'aspecte estètic no és primordial aquí, no es recomana l'esmalt d'ungles.

Localització

42.627528, 1.122998

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 13 / 16 a 20h

CONTACTA AMB NOSALTRES

609 75 14 30
Contactar
bonpas65@yahoo.com

UBICACIÓ

C/ Major 30 Bx / 25580 Esterri d'Àneu

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.