Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Vilanova i la Geltrú

Assessoria a Vilanova i la Geltrú

Assessoria a Vilanova i la Geltrú, Narsa Grup Assessor

Assessoria a Vilanova i la Geltrú
Descripció

Assessoria a Vilanova i la Geltrú, Narsa Grup Assessor, SL és una societat formada per professionals de l'economia i el dret, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'assessorament integral de petites i mitjanes empreses, professionals i particulars.
El nostre equip està compost per: advocats, graduats socials, economistes i gestors administratius, especialitzats a resoldre problemes empresarials i particulars, en l'àmbit legal, laboral, econòmic i administratiu.
Hem de ressaltar que tots els nostres professionals i col·laboradors, senten la responsabilitat de conferir màxima qualitat a la seva feina, aplicant criteris innovadors, competitius, actuals, fiables i eficaços i amb un tracte personalitzat, ràpid en les seves resolucions, ètic i professional amb el qual Narsa aconsegueix una força de treball de gran qualitat que repercuteix com un recurs eficaç per a la gestió dels nostres clients.

Localització

41.230264, 1.727536

HORARI


De dilluns a dijous: 9.00–13.30 / 15.00–19.00
Divendres: 9.00–13:30h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 811 51 36
Whatssap: 698 900 047
Web
www.narsa.es
Contactar
info@narsa.es

UBICACIÓ

Ronda Iberica, 85 Bx  / 08800 Vilanova i la Geltrú

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.