Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Vilanova i la Geltrú

Botiga esotèrica i bodes Celtes a Vilanova i la Geltrú

Botiga esotèrica i bodes Celtes a Vilanova i la Geltrú, Font de Fades

Botiga esotèrica i bodes Celtes a Vilanova i la Geltrú
Descripció

Botiga esotèrica i bodes Celtes a Vilanova i la Geltrú, Font de Fades, des de 2004 ofereix serveis, venda d'articles esotèrics, tractament energètics i màgics, assessorament i coach a totes aquelles persones que ho necessitin per una situació de bloqueig o que vulguin iniciar nous camins a les seves vides, en qualsevol dels àmbits materials, emocional o espirituals.
La màgia natural tracta d'una forma lògica i humil els esdeveniments i situacions de la vida. Per això, és necessari reconduir i obrir noves perspectives i per fer-ho abans hem de trencar, netejar i apartar els bloquejos de tots aquells entrebancs energètics, emocionals i materials, procurant no perjudicar a ningú. La màgia natural mai va en contra de l'essència de la màgia de Llum i busca les millors opcions per aconseguir els nostres objectius i somnis.
A través d'un tracte humil, sincer i respectuós, es busca la millor manera, amb consells o màgia natural, de sanar, equilibrar i fluir amb les necessitats dels nostres amics i clients.
Estem al carrer Mercaders, 4 de Vilanova i la Geltrú (pàrquing soterrat a 40 metres a la Pl. Peixateria).

Localització

41.226674, 1.726178

HORARI


Dilluns tancat
De dimarts a dijous 16,30 a 20,30h
Divendres 16,30 a 19,30h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 816 55 94
WhatsApp 677 401 788
Contactar
joanv13@hotmail.com

UBICACIÓ

C/ Mercaders, 4 / 08800 Vilanova i la Geltrú

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.