Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Igualada

Coach i Terapeuta a Igualada

Coach i Terapeuta a Igualada, Coach Manu López

Coach i Terapeuta a Igualada
Descripció

Coach i Terapeuta a Igualada, Coach Manu López, ajudo a tota mena de persones, relacions i equips en el descobriment del seu potencial, acompanyant en un procés transformador cap a l'objectiu marcat, creant consciència d'allò que no som capaces de veure en primera instància.
Un procés de creixement i evolució per a ser conscient de qui ets i qui vols ser, treballant en la profunditat d'allò que no ens deixa avançar, aportant eines que ajudin a la sostenibilitat en el temps.
A nivell de relacions, acompanyo processos de descobriment que està passant en la relació, creant un tipus de comunicació més efectiu i una escolta activa sobre allò que no s'està verbalitzant. Ajudant a les persones de la relació, aprendre de la relació en si mateixa.
En la teràpia en conductes addictives, donem un nou enfocament al procés de rehabilitació, fent un salt de qualitat al pacient en recuperació, ja que, el treball és des de la totalitat de la persona, fent canvis significatius no sols en el comportament del pacient, sinó en la seva visió sobre l'addicció i de si mateix. Aportant eines per a la rehabilitació i per al manteniment de la malaltia, ja sigui a la persona afectada com als seus familiars.

Imatges
Localització

41.581624, 1.618816

HORARI

Demanar cita prèvia

CONTACTA AMB NOSALTRES

660 974 638
Contactar
manulopezmoreno26@gmail.com

UBICACIÓ

Passeig Verdaguer 52-54 1er 1a  / 08700 Igualada

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.