Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Igualada

Òptica i audiologia a Igualada

Òptica i audiologia a Igualada, Òptica Rodrigo

Òptica i audiologia a Igualada
Descripció

Òptica i audiologia a Igualada, Òptica Rodrigo, som una empresa familiar que des del 1947 treballem per cuidar els sentits de la vista i l'oïda dels nostres clients. Vam començar com a òptics exclusivament, però amb els anys, hem crescut i ens hem especialitzat en diverses branques del camp de l'òptica (optometria, contactologia i baixa visió) i també hem incorporat l'audiologia entre els nostres serveis.
Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i especialitzats en els diferents serveis que oferim. Un equip humà responsable, eficient, amb un tracte rigorós i empàtic amb el pacient, i sobretot un tracte personalitzat.
A Òptica Rodrigo tenim clar que darrere cada ullera o audiòfon hi ha una persona, i per això, el nostre objectiu és ajudar a millorar la capacitat visual i auditiva de cada pacient diagnosticant i indicant el millor tractament per tal de facilitar-li al màxim la seva vida diària.

Localització

41.579516, 1.619466

HORARI


De dilluns a divendres 9 a 13 / 16 a 19h
Dissabtes 9 a 13h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 804 76 47
621 243 451
Web
www.opticarodrigo.com
Contactar
optica@opticarodrigo.com

UBICACIÓ

Rambla General Vives, 15 / 08700 Igualada

Twitter
Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.