Yoga Terapèutic a Calafell

Descripció

Yoga Terapèutic a Calafell, amb Laura Batalla, és un consultori on s'ofereixen sessions de yoga per a homes i dones en format individual i/o grups reduïts, amb vàries propostes d'abordatge adaptats a tu.

Metodologia basada en els pilars de la ciència i l'herència del yoga i des d'una visió holística i integradora, on l'objectiu és recuperar el benestar psicofísic si pateixes d'una lesió o desalineació biomecànica, si observes que et guien els pensaments o que algunes emocions requereixen d'atenció, provocant estrés o altres símptomes i comportaments.

Practica de manera segura un programa de yoga terapèutic psicocorporal, per a equilibrar cos, ment, emoció i consciència. En la primera visita es realitza una anàlisi postural que ens guiarà per a començar a desbloquejar l'estrès biomecànic i psicoemocional. En les següents sessions s'ensenyen exercicis de yoga, respiració, meditació, relaxació, posturologia, gestió d'emocions i pensaments, rituals i hàbits saludables, d'entre d'altres, i es donen exercicis per fer a casa. S'estableixen objectius clars i es revisen de forma periòdica fins a assolir els resultats desitjats.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
UBICACIÓ

C/Terra Alta 44 / 43820 Calafell

HORARI
  • Dilluns: 10h-18:00h
  • Dimarts: 10h-21:00h
  • Dimecres: 10h-18:00h
  • Dijous: 10h-18:00h
  • Divendres: 10h-14:00h
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2023 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency