Clínica dental a Calafell

Descripció

Clínica dental a Calafell, Clínica Dental Imagine, som una clínica amb més de 16 anys d'experiència, comptem amb gran experiència en rehabilitació oral amb implants o sense.

Comptem amb la tecnologia més moderna per col·locar els implants i la seva pròtesi al mateix dia, en un gran percentatge de pacients.

L'estètica dental és la nostra passió, no només amb les carilles Dalí, amb resultats adaptats a cadascun dels nostres pacients, podent arribar a resultats tipus "Hollywood", busquem que tots els nostres pacients obtinguin la màxima estètica possible en tots els seus tractaments no només a la seva boca sinó també busquem la seva harmonia bucal.

Ha arribat a les nostres clíniques un escàner dental que ens ajuda a realitzar uns diagnòstics més ràpids, més segurs, menys invasius i més eficaços per als teus tractaments dentals.

T'expliquem els beneficis d'aquesta gran adquisició, millorem la precisió radicalment, fem els estudis de la teva boca digitalment obtenint en la gran majoria dels casos un resultat el qual ens permet mostrar-te com quedarà el teu tractament, abans de ni tan sols començar.

Un dels estudis que realitzem el qual és únic en el mercat, ens permet realitzar el tractament d'implants i pròtesis hibrida en el mateix dia, sempre que compleixis uns requisits, com són: estabilitat de l'os entre altres.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
UBICACIÓ

C/ Sant Pere, 62 Bj / 43820 Calafell

HORARI

De dilluns a divendres 10 a 14/16 a 20h

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2023 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency