Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Granollers

Ferreteria a Granollers

Ferreteria a Granollers, FerreSuin

Ferreteria a Granollers
Descripció

Ferreteria Ferresuin a Granollers és un negoci familiar fundat per Antoni Reche, amb 35 anys d’experiència professional en el sector de la ferreteria i des de l’any 1997, dedicat a la venda i distribució al major i al detall d’articles de ferreteria, bricolatge, jardineria, decoració, pintures, ferralles i equipament per a la llar, interiors de cuines i armaris, material de construcció, productes per a piscines, roba laboral, productes d'higiene industrial, etc.
El principal actiu de l’empresa és un grup humà de 16 professionals al seu servei, altament qualificats en totes les tasques que es desenvolupen en la nostra activitat, aconsellant sempre d’una manera personalitzada al nostre client, procurant que aquest sempre quedi satisfet amb els nostres serveis, adaptant-nos als seus pressuposts sense oblidar mai la qualitat del producte, optimitzant la relació qualitat-preu, en aquests moments tant importants. Potenciem el producte del país o de la CE degudament homologat i fugint del producte asiàtic (xinès), que la majoria de vegades no compleix les normatives.
La nostra màxima, i principal repte, és l’atenció permanent, personalitzada i fidelitzada al nostre client per tal que es trobi com a casa seva i pugui comprar amb confiança, es deixi assessorar per professionals i gaudeixi de la seva compra sense sentir-se com un estrany a una gran superfície on l’atenció personalitzada o l’assessorament pràcticament són inexistents o en moltes ocasions nul·la. Esperem comptar amb la seva confiança i els convidem a visitar les nostres instal·lacions i consultar preus sense cap mena de compromís. Si ho desitja, també pot consultar, comprar o reservar els productes que desitgi a través de la nostra botiga online (www.ferresuin.net).

Localització

41.611054, 2.294357

HORARI

de Dilluns a Divendres 8 a 13 h / 15:30 a 19 h
Dissabtes 9 a 13 h
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 879 61 88
93 846 28 96
93 277 91 13
656 815 124
Contactar
granollers@ferresuin.com // cardedeu@ferresuin.com // centre@ferresuin.com

UBICACIÓ

Passeig de la Muntanya, 116 / Granollers 08402
Avda. Rei en Jaume, 315  / Cardedeu 08440
C/ Sant Jaume, 102 / Granollers 08401

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.