Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Granollers

Cuidadora Granollers

Cuidadora Granollers, ASISTED

Cuidadora Granollers
Descripció

Cuidadora Granollers, ASISTED, presentem serveis d'assistència per a persones amb dependència als seus domicilis i en institucions sociosanitàries, proporcionant professionals per atendre les necessitats bàsiques de la vida diària, tals com la higiene personal, llevar i vestir, preparació i cuinat d'aliments, controls de medicació, acompanyaments, passeig, compres... i tenir cura del seu entorn, mantenint la llar i la roba de l'assistit.
Els cuidadors i cuidadores d'ASISTED, formats i preparats per a l'assistència domiciliària, tenen la missió d'atendre les necessitats de l'usuari mantenint i potenciant, en la mesura del possible, la seva autonomia personal.
Com a empresa registrada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya (Codi de Registre: S07169.), les persones que tenen assignat un grau de dependència, poden justificar el cobrament de les prestacions (PIA, full C) de la Llei de dependència.
Els serveis estan destinats a tenir cura i millorar la qualitat de vida de col·lectius com la gent gran, de discapacitats físics i/o intel·lectuals, tutelats, malalts, accidentats... que per causa de la dependència, ja sigui de forma temporal o permanent, no poden valdre's per si mateixos.

Imatges
Localització

41.606361, 2.288659

HORARI

De dilluns a divendres de 9h a 18,45h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 879 27 73
Contactar
valles@asisted.com

UBICACIÓ

c/Anselm Clavé, 65 3C / Granollers 08402

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.