Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Horta-Guinardo

Herboristeria, dietètica, El Carmel

Herboristeria, dietètica, El Carmel, Herbologie

Herboristeria, dietètica, El Carmel
Descripció

Herboristeria, dietètica, El Carmel, Herbologie és una de les poques herboristeries de Catalunya amb experiència en la fitoteràpia científica. La fitoteràpia, és l'ús terapèutic de les herbes medicinals, una bona fitoteràpia les fa servir d'altíssima qualitat i amb la concentració sempre mesurada dels principis actius, que són les subtàncies medicinals.
Treballem dia a dia contrastant els articles científics per separar el gra de la palla i quedar-nos amb la millor evidència demostrada. A Herbologie t'aconsellarem sobre quin és el millor fabricant de, per exemple, un extracte de boldo, de passiflora o de cua de cavall, quina és la millor forma de fer-los servir, a més de complementar-ho amb consells sobre bons hàbits i higiene de vida, vine a veure'ns.
També treballem amb tot tipus de productes provinents de fonts naturals, com proteïnes, greixos saludables i d’altres. El nostre ventall arriba fins a la cosmètica, on sempre cerquem productes que portin els mínims additius sintètics possibles i òbviament, lliures de parabens i altres tòxics.

Localització

41.423419, 2.155477

HORARI

De dilluns a divendres de 9,15 a 14 / 17 a 20h
Dissabtes de 9,15 a 14h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 429 25 47
Web
http://www.herbologie.cat
Contactar
info@herbologie.cat

UBICACIÓ

Carrer Conca de Tremp, 20 Bis / Barcelona 08032 El Carmel

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.