Descripció
Forn de pa a Tremp, Forn de pa Farré, el pa s'elabora des de fa tres generacions de la forma tradicional: amassant-lo a mà, amb una fermentació lenta i acurada, i una cocció al forn de llenya.
Al nostre forn també elabora especialitats típiques, com les coques i els pans de pessic.
Fem distribució a establiments de la comarca.
Destacat
Forn de pa a Tremp, Forn de pa Farré destaquem els següents productes
Pa de pagès (de mig i de quilo)
Barra de pa (de quart i de mig)
Baguet i pa integral.
Especialitat en coca de forner, coca de samfaina (per encàrrec amb arengada i amb cansalada)
Pa de pessic.
HORARI
De dilluns a dissabtes de 9 a 13,30 / 17 a 20h
Diumenges de 9 a 13,30h
CONTACTA AMB NOSALTRES
973 652 013
UBICACIÓ
C/ Soldevila, 2 / 25620 Tremp