Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Castellar del Vallès

Residència a Castellar del Vallès

Residència a Castellar del Vallès, Les Orquídies

Residència a Castellar del Vallès
Descripció

Residència a Castellar del Vallès, Les Orquídies, és un centre de gent gran privat situat a pler centre de Castellar del Vallès i en un entorn tranquil i natural, a només 30 minuts de Barcelona. Està acreditat per la Generalitat de Catalunya fet que permet la possibilitat de gestionar la Prestació Econòmica Vinculada (PEV) que ofereix la Llei 39/2006 de 14 de desembre de 2006 de Promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.
Disposem de 45 places distribuïdes en habitacions individuals i dobles, totes elles exteriors, lluminoses, personalitzades i algunes disposen d'un ampli balcó amb vistes al poble. En el centre també disposem de 15 places de Centre de Dia.
Oferim als nostres residents una àmplia gamma de serveis a mans d'un equip assistencial professional i humanitzat format per metges i infermeres especialistes en geriatria, gericultores, fisioterapeuta, animadora socio-cultural, psicòloga i treball social. Aquest equip es complementa amb els serveis de cuina, podologia, perruqueria, neteja, manteniment i servei religiós.

Localització

41.61325, 2.089704

HORARI

De dilluns a diumenges de 10 a 14 / 17 a 20h

CONTACTA AMB NOSALTRES

937 14 22 55
Contactar
info@orquidies.com

UBICACIÓ

C/ de Prat de la Riba, 1 / 08211 Castellar del Vallès

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.