Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Terra Alta

Venda, reparació i manteniment de maquinària per a cellers, almàsseres i maquinària agrícola i forestal a La Terra Alta

Venda, reparació i manteniment de maquinària per a cellers, almàsseres i maquinària agrícola i forestal a La Terra Alta, GABRISA

Venda, reparació i manteniment de maquinària per a cellers, almàsseres i maquinària agrícola i forestal a La Terra Alta
Descripció

Venda, reparació i manteniment de maquinària per a cellers, almàsseres i maquinària agrícola i forestal a La Terra Alta, GABRISA S.L. és una empresa familiar situada a Vilalba dels Arcs, una petita població a l'altiplà de la Terra Alta, dedicada a la venda i reparació de tota mena de maquinària agrícola i forestal, a més de la maquinària per la producció i elaboració de vins i olis.
Situada en una comarca eminentment agrícola, on el vi i l'oli tenen un pes molt important, han estat donant servei des de fa 50 anys, tant sigui des de l'inici del conreu de la terra fins que el producte és collit, elaborat i finalitzat dins del seu recipient.
Actualment GABRISA S.L. dóna els seus serveis a la majoria de cellers, cooperatives i almàsseres de la zona, encara que els seus inicis es remunten a la dècada dels anys 80 on van endinsar-se al món dels refrescos treballant en una de les embotelladores més gran d'Espanya i del món, on van donar servei a fàbriques situades a Barcelona, Sabadell, Palma de Mallorca, Girona, Les Palmes de Gran Canària i Cap Verd.
 

Localització

41.121344, 0.408947

HORARI

De dilluns a divendres 8 a 13 / 15 a 20h
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

977 43 81 36
608 79 69 56
630 028 230
Contactar
slgabrisa@gmail.com

UBICACIÓ

C/ Vall de Sant Isidre, 30 / 43782 Vilalba dels Arcs

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.