Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Lleida

Centre de Ioga a Lleida

Centre de Ioga a Lleida, Centre NAAM

Centre de Ioga a Lleida
Descripció

Centre NAAM, és el teu centre de Ioga a Lleida per a accedir a tècniques mil·lenàries de la cultura oriental per al benestar, relaxació i salut integral de tot el món, per a tots els nivells.
Centre Naam és un centre de Ioga a Lleida ja consolidat que pretén oferir serveis vitals, de salut i equilibri personal. Especialitzat a satisfer les necessitats ancestrals de l'ésser humà ajustant-nos a les possibilitats del món modern.
La nostra filosofia és senzilla: busquem oferir el millor de nosaltres perquè vosaltres expresseu la vostra excel·lència, ja que aquest és EL TEU dret de naixement.
El projecte del centre està dividit en tres àrees diferents: Una primera àrea referida a la naturalesa d'escola tradicional per a la pràctica de les diferents disciplines de ioga. Una segona àrea destinada a la formació d'experts en les mateixes matèries, en la qual es dinamitzen cursos recolzats per les diferents federacions internacionals, i una última segregació que consta d'un equip de terapeutes per a oferir un servei complet de tècniques per a la salut integral.

Descarregar Arxius
Localització

41.625775, 0.630497

HORARI

CONTACTA AMB NOSALTRES

973 100 619
667 445 964
Contactar
info@centrenaam.com

UBICACIÓ

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.