Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Cervera

Arquitecte a Cervera

Arquitecte a Cervera, JOSEP ESTEVE VILA

Arquitecte a Cervera
Descripció

Arquitecte a Cervera, JOSEP ESTEVE VILA, és un estudi d’arquitectura. Es dedica al desenvolupament de qualsevol tipus de projectes d’arquitectura, tant en l’àmbit públic com en el privat.
L’estudi disposa d’un equip de professionals i treballa amb un grup pluridisciplinari de col·laboradors: arquitectes, enginyers, arquitectes tècnics, enginyers tècnics, arqueòlegs, historiadors, topògrafs, sobreestants, geòlegs, enginyers de so, restauradors, tècnics escenogràfics, interioristes... En funció de la naturalesa del projecte a desenvolupar, es valora l’opció més adequada per aconseguir la millor proposta.
Un projecte requereix anàlisi, estudi de l’espai on se situa, planificació, diàleg,... i, també, seguiment. Es dóna importància al desenvolupament, a l’execució, a la direcció d’obra i a l’assessorament tant en l’elecció de materials com en les alternatives que es puguin suggerir. Qualsevol projecte, gran, mitjà o petit, és important.
 

Localització

41.671797, 1.27332

HORARI

CONTACTA AMB NOSALTRES

616 982 384
973 534 494
93 869 81 54
Web
http://www.josepesteve.cat
Contactar
jev.esteve@coac.net

UBICACIÓ

Av. Catalunya, 56  / Cervera 25200, c/ Francesc Macià , 9  / Calaf 08280

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.