Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Badalona

Llar d'infants a Badalona

Llar d'infants a Badalona, Valonsadero

Llar d'infants a Badalona
Descripció

Llar d'infants a Badalona, Valonsadero, Valonsadero, som una llar d’infants que va obrir les seves portes el 1975. L’objectiu principal de tot l’equip d’educadors/es és que els nostres petits alumnes se sentin a gust, estimats i feliços a la llar. Per aconseguir-ho els tractem sempre amb respecte, amor i alegria, potenciant la seva llibertat i a la mateixa vegada, posant uns límits bàsics però necessaris per al seu bon desenvolupament i la convivència amb els altres.
En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, pensem que la vida quotidiana i el joc són la base de la nostra pràctica educativa. Fomentem l’autonomia personal gràcies a les rutines i hàbits diaris fent-los cada vegada més conscients, actius i participatius en aquests processos d’aprenentatge. Paral·lelament, oferim propostes de joc lliures, variades i estèticament belles per tal que cada infant triï allò que vol fer.

Localització

41.457699, 2.258646

HORARI


De dilluns a divendres de 7.45 a 18 hores.
Fem vacances a l'agost

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 389 40 92
Web
http://www.valonsadero.net
Contactar
info@valonsadero.net

UBICACIÓ

c/ Jaume Ribó, 27 (Barri de Canyadó) / 08911 Badalona

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.