Matricula llar d'infants a Badalona

Descripció

Matricula oberta a llar d'infants a Badalona, Valonsadero, el període de matriculació s'obre el mes al febrer comencem la matricula pel proper curs 2020-2021. Si ens voleu conèixer i veure la nostra escola, podeu enviar-nos un correu amb el vostre telèfon i ens posarem en contacte per fer una visita i explicar-vos el nostre projecte educatiu.

Llar d'infants a Badalona, Valonsadero, Valonsadero, som una llar d’infants que va obrir les seves portes el 1975. L’objectiu principal de tot l’equip d’educadors/es és que els nostres petits alumnes se sentin a gust, estimats i feliços a la llar. Per aconseguir-ho els tractem sempre amb respecte, amor i alegria, potenciant la seva llibertat i a la mateixa vegada, posant uns límits bàsics però necessaris per al seu bon desenvolupament i la convivència amb els altres.

En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, pensem que la vida quotidiana i el joc són la base de la nostra pràctica educativa. Fomentem l’autonomia personal gràcies a les rutines i hàbits diaris fent-los cada vegada més conscients, actius i participatius en aquests processos d’aprenentatge. Paral·lelament, oferim propostes de joc lliures, variades i estèticament belles per tal que cada infant triï allò que vol fer.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 389 40 92
www.valonsadero.net

UBICACIÓ

c/ Jaume Ribó, 27 (Barri de Canyadó) / 08911 Badalona

HORARI
  • De dilluns a divendres de 7.45 a 18 hores.
  • Fem vacances a l'agost
Troba altres activitats a BadalonaGeolocalització activitats a Badalona
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2022 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency