Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Sabadell

Radiologia a Sabadell

Radiologia a Sabadell, Imatge Mèdica Digital

Radiologia a Sabadell
Descripció

Centre de Radiologia i Diagnòstic per imatge a Sabadell, IMATGE MÈDICA DIGITAL va ser creada el 2006 per un equip de professionals de la radiologia i el diagnòstic per la imatge de reconegut prestigi. L’objectiu ha estat sempre el prestar serveis diagnòstics de caràcter presencial i d’informació a distància (tele-radiologia), a més de serveis de consultoria organitzativa de serveis sanitaris.
 
L’activitat es va iniciar al nostre centre del carrer Illa de SABADELL amb una Ressonància Magnètica Oberta, Tac, Ecografia, RX convencional, Mamografia i Ortopantomografia.
 
Més tard, el 2008 vam obrir el nostre centre de Ressonància Magnètica a Martorell, a una instal·lació annexa al Centre Mèdic Martorell ( http://www.cmedicmartorell.com/ )
 
El 2016 vam iniciar una nova etapa en col·laboració amb el Grup Policlínic, fent-nos càrrec del servei de radiologia de Policlínic Sabadell, renovant l’equipament de Ortopantomografia, RX convencional i Mamografia.
 
Recentment hem renovat les instal·lacions del carrer Illa de Sabadell, substituint el TAC per un equip d’última generació i incrementant l’oferta de Ressonància Magnètica amb la instal·lació d’un equip d’alt camp de 3 Tesla.

Localització

41.54871, 2.11365

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 748 48 85
Contactar
info@imdsd.es

UBICACIÓ

c/ Illa, 52 / Sabadell 08202

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
5 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.