Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Priorat

Instal.lacions a Falset

Instal.lacions a Falset, Instal.lacions Jaume Marti

Instal.lacions a Falset
Descripció

Instal·lacions a Falset, Instal·lacions Jaume Martí som una empresa instal·ladora dedicada a tot tipus d'instal.lacions i manteniments elèctrics, de fontaneria, sistemes de calefacció, aire condicionat, telecomunicacions, energia solar/fotovoltaica, punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i enllumenat públic. També legalitzem instal·lacions d'acord amb les normatives vigents.
La nostra activitat empresarial instal·ladora té els seus orígens fa més de 30 anys a la localitat de Falset. Som una empresa homologada i autoritzada pel d'apartament d'indústria de la Generalitat de Catalunya.
Realitzem revisió i certificació d'instal.lacions: emissió de butlletins, certificats, estudis i projectes.
El nostre perfil de client i ventall de treballs és molt divers: realitzem des de tot tipus de reformes a la llar, obra nova, adequació d'instal·lacions a normativa vigent, instal·lacions industrials, manteniments de bodegues i Ajuntaments,etc.
El nostre objectiu és proporcionar al client l'assesorament personalitzat per a satisfer qualsevol necessitat tècnica i de confort comptant amb les darreres novetats tecnològiques del mercat.

Imatges
Localització

41.146008, 0.820341

HORARI

De dilluns a divendres 9 a 13 / 17,30 19,30h

CONTACTA AMB NOSALTRES

977 78 10 19
669 299 022
Contactar
instaljaumemarti@gmail.com

UBICACIÓ

Pl. Quartera, 7 /  43730 Falset 

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
2 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.