Carnisseria i cansaladeria a Cornudella de Montsant al Priorat, Carnisseria Porqueres
Carnisseria i cansaladeria a Cornudella de Montsant al Priorat, Carnisseria Porqueres, cap als voltants de l'any 1954 els meus pares van obrir un negoci de venda de comestibles i de pasta de sopa a Cornudella de Montsant.
L'any 1963 decidiren començar amb la venda de productes càrnics i d'elaboració artesanal i d'aquí el naixement de Carnisseria Porqueres.
Per la meva part, em vaig incorporar a la Carnisseria l'any 1975.
Els meus pares em van ensenyar tot el referent a l'elaboració artesanal d'embotits a partir dels porcs que adquirien per després procedir a la seva venda, i jo he continuat els nostres productes seguint les receptes familiars i incorporant noves tecnologies en els processos de producció tot per millorar en qualitat i seguretat alimentaria, sempre mantenint un esperit i forma de fer artesanal i de casa, seleccionant minuciosament la carn i establint diversos controls en el procés d'elaboració.
En la nostra carnisseria i cansaladeria a Cornudella de Montsant al Priorat, Carnisseria Porqueres, fa cinc anys, vam introduir al negoci la venda carn de porc ecològic de Km0 i l'elaboració d'embotits ecològics.
La carn l'obtenim de la Granja Adzerias de porc ecològic que hi ha al poble, i seguim per la seva elaboració totes les receptes familiars que hem seguit fins ara així com totes aquelles especificitats que ens venen marcades i pautades pel tractament d'aquest tipus de carn i el seu processament, realitzem la matança els dimarts.
Estem especialitzats en l'elaboració pròpia de tota mena d'embotits de porc ECO amb certificat Ecològic CCPAE i convencional.
Sobrassada, botifarra blanca, botifarra negra, xoriço, llonganissa fresca, llonganissa seca, llom curat.
Botiga de queviures, pernils i formatges, làctics, etc...
Realitzem enviament dels nostres productes a reu del territori amb transport refrigerat.