Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Pla D'Urgell

Atenció domiciliaria a Mollerussa

Atenció domiciliaria a Mollerussa, ADEL

Atenció domiciliaria a Mollerussa
Descripció

Atenció domiciliaria a Mollerussa, ADEL, és una empresa situada Mollerussa dedicada a la prestació de serveis d'ajuda a les famílies en totes les etapes de la vida.
S'ofereix Ajuda integral mitjançant un diagnòstic i disseny per a cada persona que completa la qualitat del servei.
ADEL neix de la inquietud d'una emprenedora de Mollerussa, l'Eva Lorente, la qual va percebre la necessitat de millorar la qualitat de vida de les famílies en l'àmbit domiciliari a nivell transversal. L'Eva és una professional amb àmplia experiència en el sector de la dependència i en la intermediació laboral treballant els diferents perfils professionals amb les competències que requereix cada lloc de treball. Creu i promou el model d'Atenció centrada en la persona, foment de la participació, importància de la integració en la comunitat.
Millora dels sistemes d'atenció domiciliaria, participació ciutadana, intercanvi generacional i la millora dels entorns de les persones per tal de transformar-los en llocs de cohesió social entre les persones.

Imatges
Localització

41.627621, 0.892744

HORARI

Hores convingudes

CONTACTA AMB NOSALTRES

690 151 001
Contactar
info@adel.cat

UBICACIÓ

C/ Crist Rei, 7 / 25242 Mollerussa  (Lleida)

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
5 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.