Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Viladecans

Immobiliària a Viladecans

Immobiliària a Viladecans, Inmo D'ara

Immobiliària a Viladecans
Descripció

Immobiliària a Viladecans, Inmo D'ara, neix amb el propòsit de generar un servei integral, professional, tenir una gran eficàcia i un poder de resolució davant el client final, ja sigui comprador o venedor.
Amb un desig de fer-se lloc en un sector que cada vegada està més professionalitzat. Per això tenim una meta ferma i clara, fer un seguiment a tota mena de novetats, tendències i actualitzacions virtuals mitjançant una formació constant però sense descurar ni abandonar l'essència d'aquesta professió, que és sens dubte el tracte humà.
Cal destacar sobretot el valor de la transparència... En cap dels nostres documents o publicitats existeix la lletra petita.
L'Objectiu que ens fixem sens dubte, va de la mà del compromís.
Volem atendre el 100% dels nostres clients, possibles clients o qualsevol persona que ens sol·liciti un servei o tramiti immobiliari i es posi en contacte amb nosaltres a través de qualsevol mitjà, sigui com sigui la seva necessitat.

Localització

41.32181, 2.011876

HORARI

De dilluns a divendres 9,30 a 13,30 / 16,30 a 19,30h

CONTACTA AMB NOSALTRES

658 652 218
Web
www.inmodara.com
Contactar
info@inmodara.com

UBICACIÓ

Avinguda del Molí 29 / 08840 Viladecans

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.