Arquitecte a Sant Joan Despí

Descripció

Arquitecte a Sant Joan Despí, Eva Fernández, amb la idea que cada encàrrec és un repte, que cada projecte és únic i que cada client és important, l'any 2005, l'arquitecta Eva Fernández crea EVARQUITECTURA.

Els inicis de l'estudi van consistir a donar un servei complet d'arquitectura, urbanisme i interiorisme a particulars i professionals de la construcció, col·laborant en cada projecte amb una xarxa de professionals multidisciplinar –d'estructures, instal·lacions, geotècnia, topografia, etc.-, per tal de donar la màxima qualitat als nostres projectes.

L'any 2007, vam començar a redactar dictàmens pericials, treballant en estreta col·laboració amb bufets d'advocats i donant servei a grans empreses i a particulars, per a donar solució als conflictes que sovint van lligats a l'arquitectura -patologies de l'edificació, discrepàncies sobre contractes d'obra, valoracions immobiliàries, etc...

La recerca, l'anàlisi i la reparació de les lesions que pateixen els edificis, un servei apassionant per a nosaltres, però tempestuós per a qui el pateix, ens va fer arribar a la profunda convicció que la millor forma d'evitar una patologia és saber com i perquè es produeix. De manera que tota la formació jurídica i tècnica necessària per a redactar dictàmens pericials, així com l'experiència adquirida en aquests anys, es recull en els nostres Projectes dotant-los de qualitat, de tècnica i de precisió.

La suma de l'ARQUITECTURA, més la QUALITAT TÈCNICA, més el RESPECTE AL MEDI AMBIENT són el nostre lema i no deixarem d'EVOLUCIONAR I D'ESTAR EN MOVIMENT per aconseguir que les idees i necessitats dels nostres clients es facin realitat.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 775 75 95
www.evarquitectura.com

UBICACIÓ

Passatge de la Pau, 3 – Local Baixos / 08970 Sant Joan Despí

HORARI

De dilluns a divendres: 9:00 a 14:00 / 15:00 a 18:00

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2021 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Ciscu Design