Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Eixample

Residència tercera edat a l'Eixample

Residència tercera edat a l'Eixample, Arrels

Residència tercera edat a l'Eixample
Descripció

Residència tercera edat a l'Eixample, Arrels, és una residència que disposa de 25 places privades amb un tracte molt familiar. Al no ser un centre amb un nombre elevat de places, l'equip de professionals poden prestar un servei més personalitzat. A més,ofereix la possibilitat d'ingressar temporalment.
Al centre s'atenen persones amb demència avançada, altes dependències, persones amb mobilitat reduïda i persones totalment independents que poden entrar i sortir per si mateixes de la residència.
Les instal·lacions s'adapten totalment a les necessitats dels residents. Hi ha habitacions individuals i compartides, exteriors, equipades amb llits articulats i amb dispositiu d'avís, alguns també compten amb bany propi adaptat.
Tots els banys de la residència estan adaptats amb agafadors, que faciliten la incorporació dels residents i amb dispositiu d'avís que connectat directament amb l'àrea de personal.
També té cuina pròpia on s'elaboren les diferents dietes que requereixen els residents i disposa d´un gran pati exterior, d'una sala amb televisor, menjador i un saló.

Localització

41.378228, 2.152749

HORARI

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 425 40 30
Contactar
residencia_arrels@hotmail.com

UBICACIÓ

Gran Via de les Corts Catalanes, 429, entresol / Barcelona 08015 Eixample

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
6 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.