Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Eixample

Assessoria a l'Eixample

Assessoria a l'Eixample, LLAURADÓ ASSESSORS

Assessoria a l'Eixample
Descripció

Assessoria a l'Eixample, LLAURADÓ ASSESSORS, la filosofia del despatx és donar un servei personalitzat amb un estudi detallat de cada cas i l'aportació de l'experiència dels professionals que l'integren per optimitzar els resultats oferts en cada una de les àrees d'especialització, fent costat i donant suport als nostres clients en els serveis que els oferim tot cercant sempre els millors col·laboradors en cada una de les especialitats que oferim, ja sigui fiscal, comptable, laboral, jurídic i mercantil i econòmic-financer.
Cada client, ja sigui particular, empresa, professional autònom, etc. necessita un tracte diferenciat, proper i de confiança posant al seu servei l'atenció directa al despatx, o bé amb les més avançades eines telemàtiques per poder tractar els seus assumptes amb total confiança. La tranquil·litat dels nostres clients en les seves gestions són sempre el nostre objectiu, i el millor assessorament és el nostre compromís.

Localització

41.391844, 2.1454

HORARI

De dilluns a dijous 9:00 – 14:00 / 15:00 – 17:00h
Divendres teletreball de 9:00 a 14:00h
(atenció només mòbil i e-mail) o visita concertada.

CONTACTA AMB NOSALTRES

93 368 98 37
622 450 692
Contactar
info@llauradoassessors.com

UBICACIÓ

C/ Buenos Aires, 10 Ent. 4 / Eixample, 08029 Barcelona

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
4 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.