Forn de pa a l’Alta Ribagorça, Forn Codina, disposa de tres botigues a l’Alta Ribagorça lleidatana. Els seus orígens es remunten a l’any 1988, i avui dia els seus pans, coques, pastes, mones i pastissos s’han convertit en tot un referent a la comarca i més enllà.
L’any 2011 va rebre un important reconeixement, quan va ser anomenat Mestre Artesà Alimentari.
L’any 2018, ha estat escollit com a guanyador del Concurs al Millor Pa de Pagès Català. Distribueixen els seus productes a restaurants i comerços de tota la comarca, i els clients privats poden adquirir-los a les tres botigues que disposen. Les botigues es troben a la Vall de Boí (Pla de l’Ermita), a El Pont de Suert i a Vilaller.
Al forn de pa a l’Alta Ribagorça, Forn Codina, tots els productes s’elaboren de manera 100% artesanal, amb ingredients frescos i de màxima qualitat. Elaboren pans clàssics, i pans especials totalment singulars i exquisits, com el pa integral amb fibra, el pa de cereals amb nous, pa de bolets o de trufa, pa de fruits secs, de rocafort amb nous, de verdures, de sobrassada, de formatge o de sègol. Pura delícia! També destaquen les seves coques dolces i salades, i la coca de recapte de tomàquet, llonganissa i tipus pizza és una autèntica obra d’art. Finalment, disposen també de productes dolços ideals per a l’esmorzar i berenar que encantaran a grans i petits: coques de pasta de full amb xocolata o crema amb cabell d’àngel, les magdalenes casolanes, les tartes casolanes de poma, pinya, préssec, de fruites del bosc, de xocolata, les coques de pa o de brioix, els strudels, … n’hi ha per a tots els gustos!
Recomanem també els productes especials per a festes com Nadal, Reis, Tot Sants, Setmana Santa… Espectaculars!