Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Les Garrigues

Fisioteràpia, Osteopatia a Les Borges Blanques SingularMent

Fisioteràpia, Osteopatia a Les Borges Blanques SingularMent

Fisioteràpia, Osteopatia a Les Borges Blanques SingularMent
Descripció

SingularMent és un centre d'Osteopatia i Salut Integrada a Les Borges Blanques, que té un concepte complet de salut que parteix del coneixement dels mecanismes que té el nostre cos per funcionar i com es relacionen entre si.
Allò que la persona presenta com a símptoma és part de la seva curació, ens diu que està passant al seu cos - cap - ment i quines emocions i estructures predominen.
Per nosaltres la vida i la salut són sinònims i han d'anar de la mà. La malaltia és només una alarma de què hem de canviar alguna cosa o que ja està canviant alguna cosa en nosaltres, és el mateix procés de curació. El nostre pensament, el nostre comportament, la relació amb l'entorn, l'alimentació, l'activitat física, són alguns dels pilars on es recolza la salut i que està a les nostres mans enfortir-los.
El coneixement i la comprensió del cos és el primer pas a sentir-se en pau amb el procés de la vida.
D'aquí neix SingularMent. De crear un espai on trobar les eines per recuperar el control i la confiança amb el nostre cos.

Localització

41.517637, 0.872023

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 13 / 16 a 20h

CONTACTA AMB NOSALTRES

699 270 713
973 14 04 59
Contactar
borges@singularment.com

UBICACIÓ

C/ Màrius Torres, 21 Baixos  / 25400  Les Borges Blanques

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.