Passeig 40, és una pastisseria a Berga, molt atractiva, amb un disseny actual, (finalista premis FAT 2002) amb obrador a la vista. Fem una pastisseria actual, amb pastissos de diferents països europeus, que per la seva qualitat, els hem adoptat, com, la tarta sacher, el tiramisú, el pastis de formatge alemany o la tarta de poma francesa. Tampoc deixem de banda la pastisseria tradicional: Els típics flamats de nata, trufa o crema, rebosteria variada(20 classes), pastes de té, braços, tarta de maduixa, primaveres(full amb fruites)...Gran sortit amb bombons d'elaboració pròpia i una gran varietat de vins dolços i caves per acompanyar aquest postres.
Els nostres mousses: Trufa i gerds, pinya colada, llimona, mojito, taronja i xocolata, vainilla amb tocinillos, cava, cafè irlandès... .Per sant Joan, coques de revetlla i les delicioses farcides de crema.Per Tots Sants, panellets variats (12 gustos).Per Nadal, torrons, neules, el tronc de Sant Silvestre i el nostre tortell de Reis. També lots de Nadal.Per Pasqua, gran sortit de mones i figures de xocolata.Per Patum, les carotes de Plens farcides.Fem pastissos per celíacs i també canapès salats.