Forn de pa a Benicarló, Morente Forners, elaborem diàriament i de manera artesanal els pans i pastes que, durant segles, han satisfet els paladars de la gent del Maestrat, amb ingredients saludables i de primera qualitat.
En un obrador amb tradició familiar, la massa mare és tractada amb tot el respecte i temps que es mereix. Per això en Morente elaborem manualment les masses amb ingredients de primera qualitat i els donem el repòs necessari perquè el grau de fermentació i la concentració d'aromes i sabors siguen perfectes. I d'ací eixiran els pans amb autèntic sabor de cereal.
Forn de pa a Benicarló, Morente Forners, destaquem els nostres pans i pasta:
ELS NOSTRES PANS: Pa del Maestrat, Pa de Llet Japonés HOKKAIDO, Coca de Forner, Pa de tres formatges, Pa de Sarraí, Rosquilles, Pa de poble, Pa de tritordeum, Pa Integral, Pa d'avena, Pa de blat dur, Pa de Cúrcuma, Pa d'Espelta integral, Pa de l'avi, Pa de Garrofa i Taronja, Pa de Ségol, Coc en Sal, Pa d'Espelta Blanca, Pa de Celler, Pa Aigua de Mar...
LES NOSTRES PASTES: Panellets, Carquiñols, Tortell de Reis, Pastis de Santa Caterina, Coca de llardons, Coca Sant Joan, Coc de cireres, Pastissos, braços etc..., Merengues, Brioix – Fogasa, Regañat, Coc Moniato, Coc Rapit, Coc d'albergínia i pimentó, Coc de ceba, Panettone, Carlitos, Magdalenes, Flaons (pastissets de requeson), Pasta típica del Maestrat, Pastissets dolços, Mona de Pasqua (mico), Panquemao, Bunyols de carabassa, Rotllos de matafaluga, Farinosas, Coc de Tomaca, Cocs de Sant Antoni...
40.418973798746, 0.42576004377849
40.420795637594, 0.42473998663677
HORARI
De dilluns a divendres 8 a 13,30 / 17 a 20h
Dissabtes 8 a 13,30h