Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Calafell

Clínica dental a Calafell

Clínica dental a Calafell, Clínica Dental Imagine

Clínica dental a Calafell
Descripció

Clínica dental a Calafell, Clínica Dental Imagine, som una clínica amb més de 16 anys d'experiència, comptem amb gran experiència en rehabilitació oral amb implants o sense.
Comptem amb la tecnologia més moderna per col·locar els implants i la seva pròtesi al mateix dia, en un gran percentatge de pacients.
L'estètica dental és la nostra passió, no només amb les carilles Dalí, amb resultats adaptats a cadascun dels nostres pacients, podent arribar a resultats tipus "Hollywood", busquem que tots els nostres pacients obtinguin la màxima estètica possible en tots els seus tractaments no només a la seva boca sinó també busquem la seva harmonia bucal.
Ha arribat a les nostres clíniques un escàner dental que ens ajuda a realitzar uns diagnòstics més ràpids, més segurs, menys invasius i més eficaços per als teus tractaments dentals.
T'expliquem els beneficis d'aquesta gran adquisició, millorem la precisió radicalment, fem els estudis de la teva boca digitalment obtenint en la gran majoria dels casos un resultat el qual ens permet mostrar-te com quedarà el teu tractament, abans de ni tan sols començar.
Un dels estudis que realitzem el qual és únic en el mercat, ens permet realitzar el tractament d'implants i pròtesis hibrida en el mateix dia, sempre que compleixis uns requisits, com són: estabilitat de l'os entre altres.

Localització

41.189814, 1.569498

HORARI

De dilluns a divendres 10 a 14/16 a 20h

CONTACTA AMB NOSALTRES

977 691 791
620 944 997
Contactar
c.d.imagine2@gmail.com

UBICACIÓ

C/ Sant Pere, 62 Bj / 43820 Calafell

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
5 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.