Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Reus

Autoescola a Reus

Autoescola a Reus, Reddis-Racc

Autoescola a Reus
Descripció

Autoescola a Reus, Reddis-Racc, apostem per un mètode d'ensenyament de contrastada solvència, resultat de més de 60 anys d'experiència en la formació de conductors, sent actualment l'autoescola més antiga de la província de Tarragona. Juntament amb professorat qualificat, les noves tecnologies aplicades a les classes teòriques ens permeten oferir un procés d'aprenentatge més comprensible, i en quan a les classes pràctiques posant a disposició dels alumnes vehicles dotats amb totes les condicions de seguretat activa i passiva per garantir una formació encaminada cap a la conducció segura i contribuir en la reducció d'accidents.
Tanmateix a Autoescola a Reus, Reddis-Racc, som el centre autoritzat pel Servei Català de Trànsit a Reus per impartir els cursos de sensibilització i reeducació vial a aquells conductors que es troben amb un saldo de punts inferior o hagin de recuperar el seu permís de conduir. 

Imatges
Videos Embebidos
Descarregar Arxius
Info RACC106.46 KB
Localització

41.14953, 1.110382

HORARI

de dilluns a divendres 09 a 13 h / 16 a 21 h

CONTACTA AMB NOSALTRES

977 30 20 94
Contactar
reddisformacio@gmail.com

UBICACIÓ

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.