Cercador de Comerços

Serveis i comerços a Reus

Assessoria a Reus

Assessoria a Reus, Xavier Masdéu

Assessoria a Reus
Descripció

Assessoria a Reus, Xavier Masdéu, va néixer l'any 1992. Inicialment oferia serveis fiscals i comptables a les empreses. Actualment, i gràcies a la confiança de més de 400 clients, podem oferir a les petites i mitjanes empreses de tota la província de Tarragona un ampli ventall de serveis, com son els: fiscals, comptables, laborals, jurídics, i administratius, tant amb professionals en plantilla com amb professionals externs d'àmplia experiència. A més, últimament hem ampliat la nostra gamma de serveis, i oferim a les assessories de la resta de l'Estat la gestió de qualsevol document o servei que puguin necessitar a la nostra província.
Actualment disposem d'unes noves i modernes instal·lacions, de més de 200 metres quadrats, situades en ple centre de Reus, amb aparcament públic al mateix edifici, en el que disposem d'un espai per fer cursos i conferencies, tan per us propi, com dels clients que la puguin necessitar. A mes de disposar dels últims mitjans tècnics, i el millor equip humà.

Imatges
Videos Embebidos
Localització

41.154279, 1.106323

HORARI

de dilluns a divendres 8 a 17 h
Dissabte i diumenge Descans setmanal

CONTACTA AMB NOSALTRES

977 322 797
673 85 40 75 ( whatsApp )
Contactar
info@masdeuasesoria.com

UBICACIÓ

c/ Alt de Sant Salvador núm 14 / Reus 43201

Acceptes les Condicions POLÍTICA DE PRIVACITAT. Llegir les condicions
CAPTCHA
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.