Radiologia a Sabadell

Descripció

Centre de Radiologia i Diagnòstic per imatge a Sabadell, IMATGE MÈDICA DIGITAL va ser creada el 2006 per un equip de professionals de la radiologia i el diagnòstic per la imatge de reconegut prestigi. L’objectiu ha estat sempre el prestar serveis diagnòstics de caràcter presencial i d’informació a distància (tele-radiologia), a més de serveis de consultoria organitzativa de serveis sanitaris.

 

L’activitat es va iniciar al nostre centre del carrer Illa de SABADELL amb una Ressonància Magnètica Oberta, Tac, Ecografia, RX convencional, Mamografia i Ortopantomografia.

 

Més tard, el 2008 vam obrir el nostre centre de Ressonància Magnètica a Martorell, a una instal·lació annexa al Centre Mèdic Martorell ( http://www.cmedicmartorell.com/ )

 

El 2016 vam iniciar una nova etapa en col·laboració amb el Grup Policlínic, fent-nos càrrec del servei de radiologia de Policlínic Sabadell, renovant l’equipament de Ortopantomografia, RX convencional i Mamografia.

 

Recentment hem renovat les instal·lacions del carrer Illa de Sabadell, substituint el TAC per un equip d’última generació i incrementant l’oferta de Ressonància Magnètica amb la instal·lació d’un equip d’alt camp de 3 Tesla.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 748 48 85
Fax: 93 748 00 85
www.imdsd.es

UBICACIÓ

c/ Illa, 52 / Sabadell 08202

HORARI

De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h

Troba altres activitats a SabadellGeolocalització activitats a Sabadell
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2022 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency