Administració finques Mollet del Vallès

Administració finques Mollet del Vallès, TT Finques Online

Adreça

Av. Calderó, 15 / Mollet del Vallès 08100

Telèfons
93 544 51 07
678 765 663
Horari

De dilluns a divendres de: 9,30 a 13,30 h / 16 a 20 h

Contactar
info@ttfinquesonline.com
Descripció

Administració de finques a Mollet del Vallès TT FINQUES ONLINE és una empresa de serveis immobiliaris d'àmbit local, que ve prestant els seus serveis des de l'any 2005 en la ciutat de Mollet del Vallès. Des d'aquella data la vocació professional s'ha centrat en l'oferiment integral de tots aquells serveis vinculats amb el sector immobiliari.

A TT FINQUES ONLINE, vostè trobarà un grup humà i tècnic que ens permet oferir l'equilibri òptim entre l'especialització i l'atenció personalitzada.

La nostra filosofia comercial consisteix a oferir sempre el millor servei al millor preu. Per a aconseguir-ho estem diàriament a la cerca de noves propietats i realitzant un control permanent de les quals ja tenim en cartera. Així mateix, sempre cerquem estar a l'avantguarda de les últimes tecnologies treballant amb eines informàtiques actuals, per a una millor gestió de les seues comunitats i immobles.

TT FINQUES ONLINE, està inscrita en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya, associat a Experts Immobiliaris de Catalunya i a la consultoria jurídica SEPÍN format per professionals de l'advocacia com poden ser lletrats, magistrats, jutges, etc., tots ells especialitzats en la Propietat Horitzontal. També expliquem en la nostra plantilla amb Agents exclusius de Catalana Occident i amb un Arquitecte col·legiat que posem a la disposició dels nostres clients.

Amb tot això, intentem tot el possible perquè es sentin complaguts a l'hora de contractar qualsevol dels nostres serveis.

 

Imprimir Dades
Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
Administració finques Mollet del Vallès
  • Administració finques Mollet del Vallès
  • Administració finques Mollet del Vallès
  • Administració finques Mollet del Vallès
Troba altres activitats a MolletGeolocalització activitats a Mollet
 
Aquesta finestra es tancarà en breus moments
Aquest codi de 4 números es una mesura de segurat per evitar spam automàtic.
© Serveis Actius 2008 - 2023 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency