Farmàcia La Seu d'Urgell

Farmàcia La Seu d'Urgell, Farmàcia Barios

Adreça

c/ Sant Josep de Calassanç, 3 / La Seu d'Urgell 25700  

Telèfons
973 350 188
Horari

De dilluns a divendres de: 9 a 14 h / 17 a 20 h

Dissabtes de: 9 a 14 h

Contactar
matilde@farmaciabarios.com
Descripció

El nostre despatx de farmàcia a la Seu d'Urgell, Farmàcia Barios, va obrir les seves portes l'any 2011 en la pirinenca població de la Seu d'Urgell a la província de Lleida. Amb àmplia experiència en el sector sanitari, havent ocupat càrrecs de responsabilitat en la indústria i distribució farmacèutica i havent estat integrant d'equips de recerca biomèdica, la Dra.Matilde Barios decideix apostar per l'oficina de farmàcia aconseguint el somni d'emprendre i materialitzar el seu propi projecte empresarial.

Vam néixer amb la missió de mantenir els serveis que tradicionalment van oferint les farmàcies, augmentar i incorporar nous serveis destinats a cuidar de la salut de la nostra població per millorar la seva qualitat de vida i prevenir futures patologies.

Tenim molt clar que avui, per poder mantenir-nos i créixer en un mercat tan competitiu com el farmacèutic, es precisen bones competències professionals i una correcta i madurada estratègia. En el nostre sector existeix un alt nivell d'exigència ja que tots els agents competim en un mercat cada vegada més globalitzat. Per això hem de créixer guanyant quota de mercat especialitzant-nos a donar un servei de qualitat i de confiança oferint una àmplia gamma de productes i serveis a uns preus competitius.

Amb aquesta premissa decidim emprendre un nou camí en aquest ampli espai anomenat internet, en el qual ens endinsem trepitjant fort amb el compromís d'arribar a totes les llars de la comarca amb un servei de qualitat i amb tota la confiança que dóna el nostre equip format per experimentats professionals especialitzats en l'atenció farmacèutica.

En definitiva, els professionals que treballem a la Farmàcia Barios tenim una sincera vocació de servei i treballem amb la il·lusió d'estar prop de les persones oferint el què cada client necessita.

 

Imprimir Dades
Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
Farmàcia La Seu d'Urgell
  • Farmàcia La Seu d'Urgell
  • Farmàcia La Seu d'Urgell
Troba altres activitats a La Seu d'UrgellGeolocalització activitats a La Seu d'Urgell
 
Aquesta finestra es tancarà en breus moments
Aquest codi de 4 números es una mesura de segurat per evitar spam automàtic.
© Serveis Actius 2008 - 2021 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Ciscu Design