Escola de música a Lleida

Descripció

Escola de música L'Intèrpret és un espai d'ensenyaments artístics, que centra la seva activitat en la música i la tecnologia del so.

És escola de música i conservatori privat autoritats pel Departament d'educació de la Generalitat.

Va nàixer el 1997, com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. D'aquella petita empresa familiar en resta l'esperit de proximitat amb l'alumnat i les seves famílies, l'impuls emprenedor i l'objectiu pedagògic de fer que l'alumne sigui el centre i protagonista en tot moment.

El 2010, L'Intèrpret fa un salt quantitatiu i qualitatiu. Remodelem les nostres instal·lacions per poder acollir l'ampliació dels seus ensenyaments i incorporar-ne de nous. Així, a l'Escola de Música s'hi suma la creació del Conservatori i l'Escola de So i Tecnologia Musical. L'Intèrpret es converteix, doncs, en el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya. Alhora, esdevenim un centre de producció, que dóna sortida a les creacions pròpies i atén encàrrecs en diferents disciplines relacionades amb la música, el teatre i els espectacles en general.

Tot plegat, sense perdre el nostre esperit fundacional, amb la voluntat de mantenir en permanent actualització i innovació la tasca educativa del centre.

Un projecte obert, que vol ser una aportació enriquidora per a la cultura a Lleida i la resta del país. Un centre de referència, doncs, dels ensenyaments artístics a Catalunya.


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
UBICACIÓ

C. Dolors Lolín Sabaté, núm. 11, baixos. 25003. Lleida

HORARI

De dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 h i de 16.00 a 20.30 h.

Dissabtes de 10.00 a 14.00 h.

Troba altres activitats a LleidaGeolocalització activitats a Lleida
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2023 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency