Advocats a Vic

Advocats a Vic, Espinosa Advocats

Adreça

c/ Bisbe Morgades, 31, entresòl 2º / Vic 08500

Telèfons
93 883 34 08
661 707 735
Mòbil WhatApp demanar hora visita 692 679 818
Fax
93 883 55 22
Horari

De dilluns a Dijous de 9.30h a 13.30 i de 16h a 19h

Divendres de 9:30h  a 13:30h

Contactar
susannaespinosa@icavic.cat
Descripció

Advocats a Vic, ESPINOSA ADVOCATS,  és un despatx jove, totalment reformat i en procés d’ampliació, amb professionals perfectament qualificats mitjançant una formació complerta, especialitzada i continuada. Al cap davant del despatx ESPINOSA ADVOCATS hi trobem com a principal responsable a  l’advocada i mediadora Susanna Espinosa i Montiel, col•legiada a Vic,  amb més de 15 anys d’experiència en matèries com el dret civil, penal, laboral, contenciós-administratiu, mercantil i estrangeria. Va ser professora en dret administratiu al  Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a més a més, de ser un membre actiu de l’advocacia com a ex Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic, ex membre de la Junta de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Vic, actualment forma part de la comissió de Mediació del l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Vic i de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana. A més a més, el despatx ofereix, mitjançant el seu Centre Integral de Mediació, solucions alternatives a la resolució de conflictes, ja que disposa de servei de mediació en família i Dret privat. 

El nostre objectiu és treballar amb la màxima eficiència i diligencia per tal de que els nostres clients obtinguin el millor servei i la resposta més ràpida i efectiva al seu cas, tenint en compte, per sobre de tot, les seves necessitats.

Per a Espinosa Advocats i el Centre Integral de Mediació  és molt important mantenir una relació de màxima confiança amb cada client, la qual cosa ens permet assessorar-los d'una manera molt més eficient i eficaç. Cada cas és únic i requereix d'una solució adaptada a les seves necessitats. I pel que fa a la mediació, volem que cada persona amb una problemàtica concreta, que necessita una forma de solució diferent, extrajudicial o alternativa als Tribunals, pugui trobar el recolzament amb professionals acreditats al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, per poder solucionar qualsevol conflicte, familiar o de Dret privat.

El nostre compromís  radica en la satisfacció dels nostres clients, i en la constant evolució del despatx per adaptant-nos a la nova  realitat social i tecnològica. El nostre objectiu es assolir  la màxima confiança entre aquest despatx i els nostres clients.

Al despatx ESPINOSA ADVOCATS  el podem ajudar en els següents temes:

CIVILS i FAMÍLIA : processos de divorci i separació, contenciós o de mutu acord; modificació de mesures judicials; redacció de capitulacions matrimonials; regularització parelles de fet; reclamació d'aliments i endarreriments, i la seva actualització;  execucions; guarda i custòdia; dissolució de la societat de guanys; processos d'incapacitació; accions de filiació i pàtria potestat; declaració d'hereus i testamentaries; accions de petició i partició d'herència; redacció de testaments, llegats, legítimes i altres disposicions testamentàries, i la seva impugnació; assessorament fiscal i jurídic, entre d’altres. 

IMMOBILIARI: assessorament en compravenda i lloguer de finques; reclamació de rendes impagades i actualització; reclamació per defectes en la construcció i vicis ocults; resolució de contractes per incompliment; desnonaments i extinció per diferents causes legals; comunitat de propietaris: defensa dels interessos de la Comunitat o el copropietari (impugnació d'acords, reclamació de quotes impagades, redacció d'Estatuts, etc.),  multi propietat: defensa dels afectats per frau; constitució, gaudi i extinció de drets reals: hipoteca, usdefruit,  servitud, cens, etc.; divisió judicial de patrimonis; reivindicació de finques; dictàmens pericials; aixecament de càrregues; assessorament fiscal integrat.

CONTRACTES: negociació, redacció o supervisió de tot tipus de contractes: immobiliaris (compravenda, lloguer, opció de compra, permuta, obra nova, etc.) privats (capitulacions matrimonials, reconeixement de deute, préstec, etc.), i tramitació de tota classe d'accions judicials derivades dels mateixos; elevació a públic de documents privats

DRET PENAL: incoació o defensa i  seguiment de tot tipus de processos penals per delictes contra les persones ( homicidi, lesions , danys, violència domèstica , etc. ) i contra el patrimoni (extorsió , robatori , frau), així com per faltes i delictes menors ( alcoholèmia, amenaces, coaccions, etc. ); habeas corpus; intervenció en judicis ràpids  delictes i faltes comesos per menors d'edat ; actuacions en matèria de Responsabilitat civil derivada de delicte o falta ; dret penitenciari: assistència al reclús en el seguiment de la condemna , els seus drets , permisos, etc. incoació mitjançant querella, o personació i seguiment en causes d'estafa, alçament de béns, falsedat en document públic o mercantil, apropiació indeguda, extorsió, amenaces i coaccions; defraudació, usurpació; insolvències punibles; delictes contra el mercat i els consumidors, entre d’altres. 

GENERAL: reclamació d'indemnitzacions per danys ocasionats en accidents de trànsit, negligència mèdica, culpa contractual o extracontractual, i derivats de processos penals; reclamacions de quantitat; procediments de conciliació, transaccions, negociacions i dictàmens.

Col•laborem amb diversos despatxos professionals i entitats d’assessorament i gestories.

 

Imprimir Dades
Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
  • Advocats a Vic
Troba altres activitats a VicGeolocalització activitats a Vic
 
Aquesta finestra es tancarà en breus moments
Aquest codi de 4 números es una mesura de segurat per evitar spam automàtic.
© Serveis Actius 2008 - 2020 - www.serveisactius.cat - Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Google+
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Ciscu Design