Advocats a Vic

Descripció

Advocats a Vic, ESPINOSA ADVOCATS,  és un despatx jove, totalment reformat i en procés d’ampliació, amb professionals perfectament qualificats mitjançant una formació complerta, especialitzada i continuada. Al cap davant del despatx ESPINOSA ADVOCATS hi trobem com a principal responsable a  l’advocada i mediadora Susanna Espinosa i Montiel, col•legiada a Vic,  amb més de 15 anys d’experiència en matèries com el dret civil, penal, laboral, contenciós-administratiu, mercantil i estrangeria. Va ser professora en dret administratiu al  Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a més a més, de ser un membre actiu de l’advocacia com a ex Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic, ex membre de la Junta de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Vic, actualment forma part de la comissió de Mediació del l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Vic i de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana. A més a més, el despatx ofereix, mitjançant el seu Centre Integral de Mediació, solucions alternatives a la resolució de conflictes, ja que disposa de servei de mediació en família i Dret privat. 

El nostre objectiu és treballar amb la màxima eficiència i diligencia per tal de que els nostres clients obtinguin el millor servei i la resposta més ràpida i efectiva al seu cas, tenint en compte, per sobre de tot, les seves necessitats.

Per a Espinosa Advocats i el Centre Integral de Mediació  és molt important mantenir una relació de màxima confiança amb cada client, la qual cosa ens permet assessorar-los d'una manera molt més eficient i eficaç. Cada cas és únic i requereix d'una solució adaptada a les seves necessitats.

I pel que fa a la mediació, volem que cada persona amb una problemàtica concreta, que necessita una forma de solució diferent, extrajudicial o alternativa als Tribunals, pugui trobar el recolzament amb professionals acreditats al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, per poder solucionar qualsevol conflicte, familiar o de Dret privat.

El nostre compromís  radica en la satisfacció dels nostres clients, i en la constant evolució del despatx per adaptant-nos a la nova  realitat social i tecnològica. El nostre objectiu es assolir  la màxima confiança entre aquest despatx i els nostres clients.

 Col•laborem amb diversos despatxos professionals i entitats d’assessorament i gestories.

 


ImatgesLocalització


Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
UBICACIÓ

c/ Bisbe Morgades, 31, entresòl 2º / Vic 08500

HORARI

De dilluns a Dijous de 9.30h a 13.30 i de 16h a 19h

Divendres de 9:30h  a 13:30h

Troba altres activitats a VicGeolocalització activitats a Vic
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters de la imatge.
© Serveis Actius 2008 - 2022 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies / Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Crece Agency