Psicoteràpia Girona

Psicoteràpia Girona, Dr. JAUME CAÑELLAS GALINDO

Adreça

C/ La Salle, 40  / Girona 17002

Telèfons
972 411 611
Horari

Concertar cita previa ( 972 411 611 )

Contactar
psicogirona@gmail.com
Descripció

Psicoteràpia Girona, Dr. JAUME CAÑELLAS GALINDO té la seva consulta situada a la capital de Girona. Mèdic Psiquiatre, nascut a Barcelona (Poble Nou). Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Psiquiatria general i Psiquiatria infant-juvenil per la Universitat de Montpeller I, en la Facultat de Medicina de Montpeller. Psicoterapeuta de l'I.PS

Psicoteràpia Girona, Dr. JAUME CAÑELLAS GALINDO, va ser el primer metge espanyol i català membre del "Conseil de l´Ordre donis Médecins" (Erau) a França, l'any 1986. Després de completar la seva formació a França, va tornar a Espanya i va treballar en l'àmbit de la medicina pública d'adults i infant-juvenil. Va dirigir el Centre de Salut Mental de Martorell (Barcelona) i va ser membre de la Comissió de Docència i Recerca de l'àrea sanitària de Costa de Ponent (Barcelona).

Posteriorment va crear i va dirigir el primer Servei de Psiquiatria i Psicologia de la Clínica l'Aliança de Girona. Va fundar i va dirigir l'Institut Gironí de Psiquiatria i Psicologia Clínica (Girona), des de 1995 fins a 1998.

És membre del Grup Internacional de Formadors en Assistència Mèdic Psicològica de la *Perínatalidad, dependent del Ministeri de Sanitat francès, amb seu a Montpeller, des de 1990 i membre fundador de l'Associació Francesa per a l'Estudi i la Formació en Assistència Mèdic Psicològica dels Trastorns Perinatals, amb seu en Narbonne, des de 1991.

Imprimir Dades
Per utilitzar el mapa interactiu fes clic al botó
Interactiu
Psicoteràpia Girona
  • Psicoteràpia Girona
  • Psicoteràpia Girona
  • Psicoteràpia Girona
  • Psicoteràpia Girona
Troba altres activitats a GironaGeolocalització activitats a Girona
 
Aquesta finestra es tancarà en breus moments
Aquest codi de 4 números es una mesura de segurat per evitar spam automàtic.
© Serveis Actius 2008 - 2020 - www.serveisactius.cat - e-mail:: info@serveisactius.cat
Política de Privacitat / Política de Cookies
  • Blog
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Ciscu Design